Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Keizersgracht 241, 1016 EA  Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Over ons

Bij het aanleggen van een elektrische installatie voor een huis of kantoor komt veel kijken. Naast dat het voor een leek vaak een lastige klus is, kan het ook gevaarlijk zijn. Het is altijd goed om dergelijke werkzaamheden aan een vakman van elektricien MDK Elektro over te laten. Ons bedrijf biedt een breed scala van diensten aan op het gebied van elektrotechniek.

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt MDK Elektro zich aan voor alle voorkomende elektraklussen, in en rond het huis en voor werkzaamheden in utiliteitsgebouwen. Hierbij kunt u denken aan deskundig advies, plaatsen van elektro-installaties en/of het verhelpen van een stroomstoring. Verder installeren onze elektriciens alarminstallaties, brandmeldinstallaties, satellietinstallaties en CCTV camerasystemen.

Onderscheid van Elektricien Amsterdam

Kwaliteit en service daarmee onderscheidt elektricien MDK Elektro zich in de markt. In onze benadering staat de klant centraal. Daarom bieden de elektriciens van MDK Elektro geen standaard pakket van diensten aan, maar wordt ieder onderdeel afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. Een garantie voor een maximaal rendement op uw investering.

Voor een technische installatie is een lange levensduur van essentieel belang. U wilt tenslotte een betrouwbare en veilig werkende installatie met een minimum aan storingen en reparaties.

Contact met een erkende elektricien

De meeste mensen weten niet voldoende hoe ze bepaalde elektrische problemen moeten op lossen. Raadpleeg daarom altijd een professionele elektricien. Ook zijn wij bekend als DE spoed elektricien van Amsterdam. Door onze brede aanbod van erkende elektriciens kunnen wij 24/7 met spoed ter plekke zijn. Bekijk hier de locaties die binnen ons werkveld vallen voor spoed. Neem voor meer informatie contact op met elektricien MDK Elektro of kijk op deze website. Staat uw klus er niet bij, bel ons dan ook op

020-7601122

voor verdere informatie. Wij zijn 24.7 bereikbaar, maar u kunt natuurlijk ook altijd een bericht sturen met het verzoek of wij eerst een offerte willen uitbrengen.

Ook zijn wij altijd bereid om telefonisch advies te geven. Liever vrijblijvend advies dan het risico dat er ongelukken ontstaan in uw woning.