Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Keizersgracht 241, 1016 EA  Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Onze diensten:

Elektricien Amsterdam via MDK Elektro

Op zoek naar een professionele elektricien in Amsterdam? Bij MDK Elektro vind je vakmannen die getraind en bekwaam zijn in het installeren, repareren, onderhouden en bedienen van elektrische apparatuur, bedrading en circuits. Onze elektriciens bieden een breed scala aan diensten op het gebied van elektrotechniek, waaronder deskundig advies, elektro-installatie en het verhelpen van stroomstoringen.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn de elektriciens van MDK Elektro gespecialiseerd in elektra klussen voor zowel particulieren als utiliteitsgebouwen. Naast de standaard elektrawerkzaamheden installeren wij ook alarminstallaties, brandmeldinstallaties, satellietinstallaties en CCTV camerasystemen. We zijn tevens beschikbaar als spoed elektricien.

Kortom, voor betrouwbaar en professioneel elektrawerk in Amsterdam en omgeving ben je bij MDK Elektro aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Bij Elektricien MDK Elektro staat kwaliteit en service voorop. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte benadering. Dit betekent dat we geen standaard pakket aan diensten leveren, maar elk onderdeel afstemmen op de specifieke behoeften van de klant. Zo garanderen we een maximaal rendement op de investering.

Voor technische installaties is een lange levensduur, betrouwbare en veilige werking en een minimum aan storingen en reparaties van essentieel belang. Dit is waar MDK Elektro voor staat.

Let op!

Veel mensen weten niet hoe ze bepaalde elektrische problemen moeten oplossen. Als je iets op een verkeerde manier doet of een stap overslaat, kan dit leiden tot ernstige problemen of zelfs elektrische schokken met ernstige letsels tot gevolg. Raadpleeg daarom altijd een professionele elektricien. Bij MDK Elektro ben je verzekerd van professionele hulp. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een elektrotechnisch probleem en twijfelt u of u een elektricien nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Allround Elektricien. Wij geven graag vrijblijvend telefonisch advies en helpen u bij het bepalen of een elektricien nodig is. Het is immers beter om veilig te zijn dan zelf risico’s te nemen. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken doordat particulieren zelf hun elektriciteit aanleggen, wat vaak niet op een veilige manier gebeurt.

Allround Elektricien biedt professionele elektriciens die u kunnen helpen bij alle elektrische kwesties. Elektriciteit kan immers gevaarlijk zijn en het is van belang dat dit op een veilige en deskundige manier wordt aangepakt. Zelfs kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben en leiden tot brand of elektrocutie. Schakel daarom altijd een gecertificeerde elektricien in voor werkzaamheden aan uw elektriciteitsnetwerk. Zo kunt u er zeker van zijn dat het werk veilig en professioneel wordt uitgevoerd.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Allround Elektricien. Onze professionals staan altijd voor u klaar.