Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Spuistraat 78 HS, 1012 TW Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Onze diensten

MDK Elektriciens voor al jouw elektrawerk

Gezocht naar Elektricien Amsterdam? Een elektricien via MDK Elektro is een vakman die getraind en bekwaam is om elektrische apparatuur, elektrische bedrading en circuits te installeren, te repareren, te onderhouden of te bedienen. Wie op zoek is naar een dergelijke specialist is bij MDK Elektro aan het juiste adres.

Elektricien MDK Elektro biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van elektrotechniek. Hierbij kun je denken aan deskundig advies, elektro installatie en het verhelpen van een stroomstoring.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt MDK zich aan voor alle voorkomende elektra klussen, in en rond het huis en utiliteitsgebouwen. Verder installeren de elektriciens alarminstallaties, brandmeldinstallaties, satellietinstallaties en CCTV camerasystemen. Daarnaast blinken we uit als de spoed elektricien van Amsterdam die 24/7 beschikbaar is.

Onderscheid

Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Elektricien MDK Elektro zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal. Daarom leveren de elektriciens van MDK Elektro geen standaard pakket aan diensten, maar wordt ieder onderdeel afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. Een garantie voor een maximaal rendement op een investering.

Voor technische installaties zijn hiervoor een lange levensduur, gekoppeld aan een betrouwbare en veilige werking en een absoluut minimum aan storingen en reparaties essentieel.

Let op!
De meeste mensen weten niet voldoende hoe ze bepaalde elektrische probleem moeten op lossen. Als je iets op een verkeerde manier doet of je slaat een stap over, kan dit leiden tot ernstige problemen of je kan zelfs een elektrische schok krijgen met een ernstige letsels tot gevolg. Raadpleeg daarom altijd een professionele elektricien. Neem voor meer informatie contact op met MDK Elektriciens.

Allround Elektricien

Heeft u een elektrotechnische kwestie waarvan u niet precies weet of er een elektricien aan de pas moet komen? Wij raden u altijd aan om even te bellen. We zijn zeker bereid om telefonisch advies te geven. We geven liever vrijblijvend advies dan dat u zelf aan de slag gaat. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken door particulieren die zelf hun elektra aanleggen. Dit gebeird vaak niet op een veilige manier waardoor er kans op ongelukken ontstaat.