Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Keizersgracht 241, 1016 EA  Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Renovatie en nieuwbouw

Elektricien Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Amsterdam voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Zoek niet verder! Elektricien MDK Elektro biedt deskundig advies en professionele hulp bij het aanpassen en vernieuwen van uw elektrische installatie. Wij garanderen een professionele aanpak en perfecte afwerking.

Onze diensten omvatten de installatie van elektrische systemen voor nieuwbouw-, aanbouw- en renovatieprojecten, waaronder het aanleggen van stopcontacten, het installeren van extra groepen voor machines en apparatuur, de installatie van groepenkasten, schakelsystemen, inbouwspots en binnen- en buitenverlichting. Bij het aanleggen van de verschillende installaties worden de veiligheids- en installatienormen gehanteerd.

Voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte kunt u ons 24/7 bereiken op 020-7708009 of ons online contactformulier invullen. Als u graag teruggebeld wilt worden, vult u dan ons bel-mij-terug-formulier in. Kies voor MDK Elektro voor hoogwaardige elektrische installaties in Amsterdam.

Domotica

Naast onze elektrische installaties verzorgen wij ook domotica-installaties. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouwprojecten waarbij de gehele domotica-installatie volledig wordt weggewerkt in de muren. Wanneer u van plan bent om uw casco woning om te toveren tot uw nieuwe paleis, raden wij u aan om bij ons een totaalofferte op te vragen. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Vaak brengt de aannemer van het nieuwbouwproject prijzige facturen in rekening, bovendien hebben wij vaak de gehele domotica-installatie opnieuw moeten inrichten en hiervoor de muren moeten openbreken. Ons motto is ‘liever goed dan snel’.

Kies voor MDK Elektro voor hoogwaardige en professionele elektrische en domotica-installaties in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.