Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Keizersgracht 241, 1016 EA  Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Hulp bij stroomstoring

Stroomstoring bij u thuis?

Heeft u last van een stroomstoring in uw elektra of in uw elektronische apparatuur? Dan is MDK Elektro u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw elektriciteit storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Voor al uw stroomproblemen kunt u 24 uur, 7 dagen per week bij onze spoed elektricien service terecht! Ook in het weekend. We zijn redelijk centraal gevestigd in Amsterdam West en onze elektromonteurs zitten door de hele stad. Dus of u nou in Amsterdam Oost, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid of Amsterdam Centrum zit is voor ons geen probleem. Wij zijn altijd binnen afzienbare tijd op de klus.

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Elektricien Amsterdam helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing. Wij hebben veel ervaring in elk stadsdeel en omdat een stroomstoring in de rivierenbuurt van Amsterdam een andere oorzaak kan hebben dan een stroomstoring in Amsterdam Noord is onze ervaring onze kracht. Ook zorgen we ervoor dat een stroomstoring in de toekomst niet meer voorkomt. Bekijk hier de locaties waar we werken en snel ter plekke kunnen zijn.

Het probleem opzoeken van de stroomstoring

Misschien heeft u zelf het probleem gevonden waardoor u steeds stroomstoring heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan onze elektricien hierna kijken. Vaak wordt het probleem gevonden doordat verschillende apparaten tegelijkertijd worden gebruikt. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er kortsluiting ontstaat. Zeker als u in een ouder stadsdeel woont zoals Amsterdam de Pijp of de Tranvaalbuurt in Amsterdam Oost. Een oplossing kan zijn om een nieuwe groep te bouwen. Wij denken graag met u mee en zoeken een oplossing voor uw constante storing.

Een stroomstoring heeft niet altijd overbelasting als oorzaak 

Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Het kan ook voorkomen dat een apparaat zelf constant kortsluiting maakt. Het kan goed zijn dat de we de groepen of meterkast moeten vervangen. Onze elektricien helpt u graag om het probleem op te zoeken en op te lossen. Als u via elektricien garant een offerte aanvraagt dan krijgt u een expert bij u in de buurt. Vrijblijvend kunt u een gesprek aangaan over de storingsproblemen en de oplossing van de stroomstoring. De elektricien kan u vervolgens een schatting geven van de verwachte kosten.