Gecertificeerd elektricien Amsterdam – 24 uurs storingsdienst
Keizersgracht 241, 1016 EA  Amsterdam  elektricien amsterdam  0207601122   socials_01 socials_03 mail

Zoekt u een elektricien in Amsterdam of in de omgeving Amsterdam? U bent dan bij ons aan het juiste adres. MDK elektro is centraal gevestigd in Amsterdam West. Wij hebben vele elektromonteurs op de weg dus we zijn altijd beschikbaar en snel ter plekke. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.  Ook kunnen wij u helpen om  een elektrische installatie bij u thuis te installeren. Met de hulp van de elektricien in Amsterdam die u hierbij kunt aanvragen, worden de werkzaamheden op een veilige wijze verricht. Wij nemen u graag werk uit handen.

ERVAREN ELEKTRICIEN IN AMSTERDAM EN OMGEVING

Wij kunnen onze elektra spoedservice 24/7 aanbieden in de volgende locaties:

Wij werken ook buiten deze gebieden. Alleen kan het voorkomen dat wij wat minder snel op locatie kunnen verschijnen.

We raden wel aan altijd even te bellen om te informeren! Wie weet zit er toevallig een elektricien bij u om de hoek.

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Amsterdam, we zorgen ervoor dat we u vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties binnen de woningen in Amsterdam, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een groep toevoegen in de meterkast, de bedrading vernieuwen of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? In veel gevallen zitten deze niet op de meest ideale plaatsen. Een elektricien in Amsterdam kan u daar uitstekend mee van dienst zijn om uw wooncomfort flink te verhogen.

Advies van een elektricien

Daarnaast kan een elektricien in Amsterdam u uitstekend adviseren over uw huidige elektrische installatie en de mogelijkheden op dit gebied. Heeft u regelmatig te maken met een stroomstoring en wilt u daar wat aan doen, of heeft u het idee dat de installatie niet meer van deze tijd is? We kunnen u adviseren over de huidige mogelijkheden en de normen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u aan toe bent. Wilt u advies van een elektricien in Amsterdam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 020-7708009.